Saturday, October 25, 2008



queen-Bicycle Race
Asculta mai multe audio Muzica »

si cam asa a fost la prima iesire prin oras, dupa 2 ore ne'am dat seama ca nu mai avem ce sa vedem, fusesem deja in cam prin toate locurile importante, asa ca am plecat acasa, multumiti si putind de la 2 metri :D

Monday, October 20, 2008

50 de km cu bicicleta = 2 ore de fotbal = oră de mutat mobila :)

( probabil si 10 minute de ascultat prietena nervoasa ca nu faci nimic si spargi seminte pe carpeta ei noua si bei bere uitandu-te la televizor), asa ca dai doua in "fuamfa" guralivei ia bicicleta si dute la fotbal, de impacat va impacati seara cand faci si tu un dus si va apucati sa "mutati mobila prin casa"; asta da ca mai esti in stare. Acuma serios, mersul pe bicicleta e chiar benefic ( ca eu abia astept sa dau burta jos), da sa vezi ce imi zicea o pitzipoanca (vezi pitzipoanca.org) "-Bai, mersul pe bicla, nu e bun ca ai o pozitie a coloanei incorecta, si datorita presiunii la care sunt supuse piciaorele scade si potenta?" la care eu "-Ita na!!! da ce o fi sanatos sa-ti faci poze cu telefonu in oglinda, si de potenta ce sa zic, parca eu f...t cu picioarele!"; si apoi ii zic ......."Primul şi cel mai important efect al mersului pe bicicletă asupra psihicului este că, prin activarea circulaţiei sanguine, conduce la o mai bună irigare a creierului. Ceea ce înseamnă că randamentul tău intelectual va creşte. De asemenea, în timpul pedalatului, sunt secretate endorfine, substanţe produse de sistemul nervos central."............si ea "-A da? Si asta ce vrea sa insemne?" ............"Puffff, inseamna ca-ti gasesti tu mai repede butonul ala sa-ti tragi poze in oglinda!"

in oglinda

Sunday, October 19, 2008

Saturday, October 18, 2008

just a thought..

in seara asta aveam de gand sa intru in "garaj" si sa ung lantu..doream sa ies la o tura pe nocturna cu bicla mea..e cam batrana..dar m.a insotit pe multe si nebanuite carari..si am multe amintiri pe care ar trebui sa le povestesc numa in prezenta ei(bulls**t)..in fine..ma uitam la ea cu vreo 2 sapt in urma..ce a ajuns de ea..nu am mai folosit.o de 1 an ~ si inainte tot asa 1 an..usually ies de vreo 2-3 ori pe an cu ea..so..imi doream sa ies la o plimbare..dar ea(n.b. ploaia) mi.a stat impotriva..k unde merg eu asa tarziu..ce treaba am eu ce nu poate fi amanata..bla..bla..bla..si uite asa m.am pomenit "iarasi din nou" k ma intorc pe jos aks..si cum mergeam eu si urmaream cu privirea ploaia ce cadea necontenit in fata.mi cat si pe hoody.ul meu..in racoarea noptii..mi s.a infiripat asa k un gand aievea cum as fi plecat cu koda..si dormind in cortul nostru fiecare auzim picaturile de ploaie ce se lovesc de materialul impermeabil al cortului..si tot asa pe durata noptii..iar in zori cand ar fi ora de plecare stabilita..afar' sa ploua torential..iar noi cu capul scos afara din cort numa sa nu ne blestemam alegerea de a pedala europa..ma si vedeam cum pedalam pe ploaie si frig de numa numa si asteptand cu ultima picatura de speranta aparitia unei benzinarii la orizont unde sa ne adapostim de intemperiile necuvenite noua :D..stiu k o sa avem parte de asa ceva nu doar la nivelul gandului, insa totusi sper sa ne fie mai bine..si cam asta a fo plimbarea cu bicla de vineri seara..poate alta data..macar akm am varianta de a mai cugeta dak vreau sa ies sau nu..

Friday, October 17, 2008

4?

Un politist de circulatie este hotarat sa faca bani amendand biciclisti. 
Opreste un prim biciclist care era aparent in regula. Atunci ii cauta nod in papura si ii da amenda pentru faptul ca nu are trusa de scule – omul protesteaza, invocand faptul ca nu are nevoie de trusa de scule, dar nu are incotro si plateste amenda. 
Pe cel de al II-lea il amendeaza pentru faptul ca nu are pompa – urmeaza iar proteste urmate de amenda. 
Vine si un preot calare pe bicicleta. Politistul constat ca acesta are bicicleta complet echipata (trusa de scule, pompa, oglinzi... s.a.m.d.) Suparat politistul ii spune preotului ca poate pleca aruncand un saru’mana parinte spus cu jumatate de gura. 
Preotul ii raspunde: 
- Ramai cu bine fiule eu merg tot cu Dumnezeu inainte si dracu inapoi. 
La care politistul striga: 
- Amenda!
- Pe ce motiv?
- 3 pe bicicleta!

Thursday, October 16, 2008

3... cica noroc

Nu stiu despre voi, dar eu cand ma gandesc .....Ozana ce frumos curgatoare...... bla bla bla. Ma eu in genere si prin educatie nu sunt rasist, nu discriminez minnoritatile, nu am cu nimeni nimic, dar cand ma gandesc ca primii pe care ii vizitam sunt ungurii, sper doar sa-mi schimb impresia despre ei, cica au si preturi mai mici ca la noi, asta e de bine ca soho e cam gurmand ( cat o fi ma sohule kila de rosii la astia? ). Azi mi-am tras bicla si sunt mandru am si o poza..... hai ma cu poza
..... asa , ce bine da pe hartie. Tot ma gandeam, sa ma duc la munca la scoala cu bicla, dar in orasu infect, eu mai lipseam de pe bulevard sa-mi iau toate injuraturile de rigoare, sa ma ma trezesc cu vreun chistoc in freza da la vr'un taximeTRIST cand il arunca in scarba pe geam in mers, dar lasa domne ca e biodegradabil, sau mai stiu eu vreo flegma in ochi, de la cocalarii care asculta manele la maxim si dau "clanson" la semafor in dacia lor tunata si plina de beculete si stele de "mertzan". In orasu asta orasu asta pistele de biciclisti sunt puse de forma si de ochii lumii, si de aia plecam tati, da tati da!!! Oricum cu banii care ii cheltui pe trasnaia asta, ce sa fac sa ma duc la REX in Mamaia, sa-mi trag adidasi de la Nike si un telefon "ciumeg" cu blitz sa moara aia din dacia de mai sus de ciuda, ia sa vezi tu mai Sandele ce frumos fac eu o mamaliga pe malul Senei sa moara frantzujii de oftica, si sa ma trag in poza langa turnul Eifel ca orice om ce se respecta si o poza cu 2 nemtzoaice blonde (reci si la halba de un litru) dar pana acolo mai e mult.

Wednesday, October 15, 2008

nine million bicycles

it's the 2nd day of the rest of my life

salutare. am inceput sa ne pregatim plecarea..by the way..am setat si un timer/countdown k sa ne motiveze si mai mult..de la ultimul post am mai cautat pe net..am mai intrebat lume..am aflat ceva chestii..ne.am facut prieteni..va trebui sa incepem si pregatirea fizica..se impune intai si intai un oarecare traseu..dar mai 1st decat intai trebuie sa avem si niste pedale..momentan ne interesam cam ce ar fi mai potrivit..pana atunci o ardem misterios..oricum sper k sa avem parte de niste aventuri beton..TRUE sau neTRUE..si daca ma gandesc mai bine..ideea asta cu pedalatu pe drumurile(era sa zic europene) din comunitatea europeana -si de ce nu..nu numai- ne.a venit cand eram afara la cafea..si la un moment dat la apucat pe koda k ce.ar fi daca am pleca intr.un eurotrip..dar pe bicla..apoi a urmat o oarece luzareala pe tema asta..pana aseara cand..si de aci stiti..o sa incercam sa va tinem la curent cu cele mai recente rasuciri de pedala.

Va pup

Tuesday, October 14, 2008

mercy

Day 1. Cu pedala la drum

Ba daca toata lumea are blog.... am zis sa ne facem si noi si cand zic noi ma refer la mine si soho(ca asa vrea el cu "S" mic) (sau ma rog, la mine si la Paul). Cum "invarteam si noi un surub" de plictiseala la munca ( pt fetele mai blondute si cu ceva mai mult fond de ten munca= JOB ), ne gandim noi c-ar fi FAIN,FAIN nu asa (cuvantul asta l-am invatat la tm) sa plecam in europa, si nu orcum ci LA PEDALA. Considerand asta Day 1. de azi m-am lasat de fumat. Da tata ca doar nu merge fumatu cu datu la pedala, desi pana acum a mers ;;). Pana la plecare insa ne asteapta multe...... in primul rand noi nu avem bicle :)) (cum ne-ar zice baietii aia cu placa'n par " nu sunteti TRUE!!!") dar ne descurcam avem deadline sfarsitul lui iulie, pana atunci antrenamet, sa vad daca chiar ma pot lasa de fumat..aaa si sper sa nu faca mama infarct cand va afla, dar cred ca ii voi spune, cand vom fi peste granitza ( aici toti baietii de mai sus "mama ce TRUE!!!") ... deci avem un drum lung inainte, ca doar asta e ideea "cu pedala la drum"
Paul (aka koda)