Tuesday, October 14, 2008

Day 1. Cu pedala la drum

Ba daca toata lumea are blog.... am zis sa ne facem si noi si cand zic noi ma refer la mine si soho(ca asa vrea el cu "S" mic) (sau ma rog, la mine si la Paul). Cum "invarteam si noi un surub" de plictiseala la munca ( pt fetele mai blondute si cu ceva mai mult fond de ten munca= JOB ), ne gandim noi c-ar fi FAIN,FAIN nu asa (cuvantul asta l-am invatat la tm) sa plecam in europa, si nu orcum ci LA PEDALA. Considerand asta Day 1. de azi m-am lasat de fumat. Da tata ca doar nu merge fumatu cu datu la pedala, desi pana acum a mers ;;). Pana la plecare insa ne asteapta multe...... in primul rand noi nu avem bicle :)) (cum ne-ar zice baietii aia cu placa'n par " nu sunteti TRUE!!!") dar ne descurcam avem deadline sfarsitul lui iulie, pana atunci antrenamet, sa vad daca chiar ma pot lasa de fumat..aaa si sper sa nu faca mama infarct cand va afla, dar cred ca ii voi spune, cand vom fi peste granitza ( aici toti baietii de mai sus "mama ce TRUE!!!") ... deci avem un drum lung inainte, ca doar asta e ideea "cu pedala la drum"
Paul (aka koda)

6 comments:

Claudia Ciuta said...

Apreciez initiativa unui blog. Nu uita o chestie...ca sa se inteleaga ce scrii, trebuie sa fie corect sau...aproape corect gramatical.
te pup fain

Anonymous said...

bai paul tu esti nebun ai sa vomiti plamanii, oricum nu te cred, stii sa mergi cu bicicleta? :P

Anonymous said...

....domnisoara a luat un dictionar si a citit definitia blogului ... si acum va da cu ea peste bot :D ... cat despre day 1 si despre cometariu precedent ...ce sa zic... cred ca imi vine sa ma BAS !

Anonymous said...

ce poti sa ceri la 2 tacaniti;poti decat sa le dai una in "foanfa" :D

Anonymous said...

mooama...u te lasi de fumat? asta da veste buna! o rugaminte as avea: bicicleta sa aibe si cos k sa vin si eu:p

Anonymous said...

hm...te-ai dus si tu..cum sa te lasi de fumat? :)) altceva mai bun nu ai de facut? sau te-a convins posteru cu raduleasca? :D